Cod produs: 86259

Compania Immergas (Immergaz), fondată în Italia în 1964, este astăzi un producător popular de cazane pe gaz montate pe perete în patria sa, dar câștigă treptat o poziție stabilă și în Belarus. În 2013, compania a lansat producția cazanului cu dublu circuit Immergas Eolo Mythos 24 2E (4R).

Caracteristici cazan pe gaz Immergas Eolo Mythos 24 2E (4R)
Modelul considerat de echipament de încălzire este recunoscut de consumatori, datorită utilizării componentelor europene de înaltă calitate (Danemarca, Olanda, Italia). În plus, placa electronică a cazanului este adaptată condițiilor noastre, iar proiectanții au asigurat și o funcție de protecție împotriva supratensiunii în rețeaua electrică.

Designul meticulos gândit distinge produsele Immergas de produsele similare ale concurenților. Este ergonomic și nu conține detalii inutile. Acest lucru a predeterminat dimensiunile compacte ale cazanului, precum și ușurința instalării și instalării.

Immergaz Eolo Mythos 24 2E (4R) gaz cupru este montat pe perete. Datorita dimensiunilor sale mici, poate fi instalat in aproape orice incapere, deschidere sau nisa. Greutatea dispozitivului este de 29,2 kg.
Unitatea aparține categoriei dublu-circuit. Aceasta înseamnă că face față în același timp la două funcții: încălzește camera și oferă, de asemenea, ACM (alimentare cu apă caldă).

Are camera de ardere inchisa, adica este turbo. Aerul este forțat artificial în cuptor de un ventilator. Produșii gazoși de ardere sunt îndepărtați prin aceeași metodă. În același timp, oxigenul nu este absorbit în încăperea în care este instalată centrala, ceea ce păstrează microclimatul.

Producătorul susține că puterea unității este de 24 kW, ceea ce permite încălzirea încăperilor de până la 240 de metri pătrați. m. Eficiența, supusă tuturor regulilor de funcționare, poate ajunge la 91,7%.

Schimbătorul de căldură separat EOLO Mythos este fabricat din cupru. Acest material are o conductivitate termică ridicată, ușurință și plasticitate, ceea ce reduce greutatea cazanului în ansamblu. Nu se teme de reacții chimice și microorganisme. Dezavantajul este inerția scăzută, în urma căreia schimbătorul de căldură se încălzește la fel de repede cu cât se răcește rapid.

De regulă, cazanul vine cu un senzor de temperatură, un coș coaxial, un magnet anticalcar și filtre.

Cazan pe gaz Immergas Eolo Mythos 24 2E (4R) și avantajele sale
Cazanul este bine adaptat sa functioneze in conditiile tarii noastre. Poate face față căderilor de presiune în conductă și apei în conductă. Permite utilizarea antigelului certificat in Republica Moldova. Printre avantajele modelului Immergas Eolo Mythos 24 2E (4R) se numără și următoarele:

compactitate,
calitate bună de construcție și componente
prezența unei funcții de autodiagnostic,
controlul siguranței îndepărtării produselor de ardere,
aprindere electrică și modulare electronică a flăcării,
protecție împotriva înghețului, supraîncălzirii apei, formării de calcar,
potențial de conversie în gaz lichefiat,

Citește tot
17 864
-3509 lei
-20 %
14 355 lei
Se cumpara cu produsul
Toate produsele(9)
Termostate(1)
Automatizare și securitate(5)
Filtre de cartuș(2)
Radiatoare de oțel(1)
Servicii de instalare
Alte produse din categorie
Brand-uri populare
Cazane pe gaz Bosch
Cazane pe gaz Buderus
Cazane pe gaz Immergas
Cazane pe gaz Baxi
Cazane pe gaz Airfel
Cazane pe gaz Baymak
Cazane pe gaz Vaillant
Cazane pe gaz Fondital
Cazane pe gaz Ferroli
Cazane pe gaz Motan
Cazane pe gaz DemirDokum
Cazane pe gaz Beretta
Cazane pe gaz Viessmann

© Watt.md - Totul pentru încălzire și climatizare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.