Cod produs: nap802101

Flexibilitate și economie absolută
Descoperiți noua gamă îmbunătățită de Console de aer condiționat Inventor și veți fi surprins de flexibilitatea pe care o oferă! Datorită designului său special cu două orificii de evacuare a aerului, garantează niveluri ridicate de eficiență și economii de energie, oferindu-vă în același timp posibilitatea de a regla săptămânal aparatul de aer condiționat în funcție de nevoile și programul dumneavoastră. Datorită funcției Wi-Fi Ready, aveți întotdeauna în mâini setările aparatului de aer condiționat și îl programați de oriunde v-ați afla. În plus, senzorul inteligent prezent în controlerul wireless creează condiții ideale exact acolo unde îți dorești, iar modul ECO garantează un consum mai mic de energie, permițându-ți să economisești bani.

Dubla evacuare a aerului
Prize de aer în partea de sus și de jos a unității, pentru a vă bucura de încălzire și răcire rapidă, dar și pentru a economisi bani.

Controler de program săptămânal (opțional)
Profită de funcția de Programare Săptămânală și reglează timpul de funcționare al aparatului de aer condiționat în funcție de nevoile tale, economisind energie și bani. Controlerul cu fir sofisticat afișează coduri de eroare și oferă suplimentar posibilitatea de a activa un senzor de temperatură a camerei pe controler în loc de pe unitatea de aer condiționat.

Citește tot

Alege suprafata incaperii:

25 650 lei
Servicii de instalare
Produse similare, 18000BTU, 50m2,
Brand-uri populare
Conditionere tip tavan pardosea Gree

© Watt.md - Totul pentru încălzire și climatizare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.