Cod produs: 66921
  • Categoria
    Conditionere tip caseta
  • Brand-uri
    Haier
  • Model
    AB35S2SC2FA/1U35S2SM1FA
  • Suprafata incaperii, m2
    35m2
  • Capacitate racire, BTU
    12000BTU
  • Compresor
    Inverter

CASETA Unitățile mini-casete sunt aparate de aer condiționat care funcționează cu agent frigorific ecologic R32. Garantați o distribuție eficientă a aerului în cameră, alimentarea cu aer se realizează din 4 părți. În plus, panourile din aparatele de aer condiționat au funcția de control individual al lamei, ceea ce vă permite să reglați unghiul fluxului de aer în funcție de nevoile utilizatorilor. Aparatele de aer condiționat din seria CASSETTE Mini sunt unități compacte, ușor de instalat: modelele AB35-50 au doar 260 mm înălțime, ceea ce face instalarea mult mai ușoară în spațiile înguste dintre tavane. Aparatele de aer conditionat CASSETTE sunt proiectate pentru grile MINI 620/620 mm, care se achizitioneaza separat.

 

Design compact
Aparatele de aer condiționat CASSETTE sunt unități puternice, cu un design compact și compact, care au doar 260 mm înălțime și necesită puțin spațiu de instalare. Dispozitivele sunt echipate cu un cadru de mascare MINI cu dimensiuni exterioare de 620/620 mm, ceea ce le permite instalarea cu usurinta in tavanele casetate standard. Grila se vinde separat.

 

Control individual al lamei
Grila are patru lame separate (4 directii de flux de aer) care pot fi reglate separat in functie de nevoile utilizatorilor. Fiecare paletă a fluxului de aer poate fi reglată individual, ceea ce asigură confortul oamenilor din camera cu aer condiționat.

 

Pompă de scurgere integrată
O pompă de condens încorporată care pompează apa din partea de jos a unității oferă un design de instalare simplu și flexibil. Sarcina acestuia este de a devia apa în canalizare, în cazul în care nu există posibilitatea de scurgere gravitațională. Pompa de scurgere încorporată nu necesită instalarea de echipamente suplimentare.

 

Agent frigorific de mediu
În comparație cu agentul frigorific utilizat în mod obișnuit R410A, R32 are un potențial de încălzire globală (GWP) de aproape o treime (GWP de 675 pentru R32 comparativ cu 2088 pentru R410A), oferind în același timp un volum de agent frigorific mult mai mic și o eficiență energetică ridicată.

Citește tot
31 912
-3419 lei
-11 %
28 493 lei
Servicii de instalare
Produse similare, 12000BTU, 35m2, Inverter
Alte produse din categorie
Brand-uri populare
Conditionere tip caseta Gree
Conditionere tip caseta MDV
Conditionere tip caseta Haier
Conditionere tip caseta Heiko
Conditionere tip caseta Inventor

© Watt.md - Totul pentru încălzire și climatizare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova. Купить кондиционер