Cod produs: 157242
  • Categoria
    Conditionere tip caseta
  • Brand-uri
    Heiko
  • Model
    JZ100-A1+ CA100-A1
  • Suprafata incaperii, m2
    100m2
  • Capacitate racire, BTU
    36000BTU
  • Compresor
    Inverter

Aparatele de aer condiționat cu casetă Heiko sunt o soluție excelentă pentru instalarea la case, birouri sau restaurante. Gama de produse include aparate cu capacitate diferită pentru a se potrivi mărimii suprafeței clădirii. Unitățile interioare cu casetă sunt disponibile cu panouri circumferențiale de flux de aer (vândute separat). Aparatele Heiko sunt discrete, ușor de instalat și se potrivesc perfect cu orice design interior.


Flux de aer rotund
Cu capacul de 360 de grade, aerul este furnizat din patru laturi și colțuri pentru a asigura un flux eficient de aer în cameră.


Eficiență energetică ridicată
Soluțiile inovatoare au permis o reducere semnificativă a consumului de energie atât în modul de răcire, cât și în cel de încălzire. Aparatele au rating energetic A++/A+.


Flux de aer INTELIGENT
O soluție inovatoare pentru controlul fluxului de aer. Fluxul este îndreptat în sus în timpul răcirii și în jos în timpul încălzirii, ceea ce permite o distribuție uniformă a aerului, prevenind astfel fluxul direct de aer asupra utilizatorului.


Controlul vitezei fluxului de aer
Opțiunea de a controla obloanele pentru fluxul de aer pe verticală și pe orizontală permite direcția precisă a fluxului de aer. Funcția este disponibilă de la controlerul wireless și aplicația Wi-Fi Intelligent Air.


Funcționare silențioasă
Componentele care cuprind aparatul de aer condiționat și sistemul optim de flux de aer asigură o funcționare silențioasă pentru confort în timpul muncii și în timpul liber.

Citește tot
61 264
-6564 lei
-11 %
54 700 lei
Servicii de instalare
Alte produse din categorie
Brand-uri populare
Conditionere tip caseta Gree
Conditionere tip caseta MDV
Conditionere tip caseta Haier
Conditionere tip caseta Heiko
Conditionere tip caseta Inventor

© Watt.md - Totul pentru încălzire și climatizare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova. Купить кондиционер