Cod produs: 39045
  • Categoria
    Conditionere tip tavan pardosea
  • Brand-uri
    Haier
  • Model
    AF25S2SD1FA/1U25S2SM1FA
  • Suprafata incaperii, m2
    25m2
  • Capacitate racire, BTU
    9000BTU
  • Compresor
    Inverter

Unitățile de pe podea CONSOLE sunt aparate de aer condiționat universale care funcționează cu agent frigorific ecologic R32. Designul compact cu o adâncime de doar 210 mm permite instalarea acestor dispozitive direct pe podea sau pe perete. Aparatele de aer condiționat CONSOLE sunt dispozitive compacte și minimaliste, potrivite pentru toate tipurile de spații, atât acasă, cât și la birou. Aceste unități sunt soluția ideală și alternativa la aparatele de aer condiționat montate pe perete din încăperile cu spațiu de instalare limitat.

 

Control WiFi
Controlați un aparat de aer condiționat sau un sistem de aer condiționat cu un smartphone sau o tabletă conectată la Internet. Telecomanda vă permite să porniți răcirea în zilele caniculare înainte de a vă întoarce acasă. Situațiile de zi cu zi care ne însoțesc în viață inspiră brandul Haier să creeze soluții inteligente. Controlul prin Wi-Fi este simplu și intuitiv. Setarea parametrilor aparatului de aer condiționat este posibilă folosind o aplicație specială pe un dispozitiv mobil. Acest lucru garantează accesul la aproape toate funcțiile aparatului de aer condiționat. Este important de reținut că aplicația vă permite să configurați mai multe dispozitive. În plus, sistemul de management Wi-Fi vă permite să creați programe de lucru, cum ar fi săptămânal, și să controlați consumul de energie al sistemului de acasă. Aparatele de aer condiționat Haier pot folosi diferite tipuri de control fără fir și cu fir.

 

Funcționare foarte silențioasă 20 dB(A)
Funcționarea foarte silențioasă a aparatelor de aer condiționat Haier a fost obținută datorită canalelor optimizate de flux de aer și unei secțiuni optimizate de ventilator. Aparatele de aer condiționat Haier funcționează cu o reducere a zgomotului de până la 20 dB(A), astfel încât pot fi folosite noaptea, oferind confort utilizatorilor fără a deranja somnul. În plus, aparatele de aer condiționat au diferite moduri de funcționare, precum modul SILENT, care asigură că aparatul de aer condiționat funcționează cu cel mai scăzut nivel de zgomot posibil.

 

RĂCIRE Turbo
Acest lucru permite motorului să funcționeze la o frecvență mai mare atunci când modul Turbo este activat, permițându-vă să vă bucurați de aer rece în fiecare colț al camerei într-o perioadă scurtă de timp.

Citește tot
28 549
-3059 lei
-11 %
25 490 lei
Servicii de instalare
Produse similare, 9000BTU, 25m2, Inverter
Alte produse din categorie
Brand-uri populare
Conditionere tip tavan pardosea Gree
Conditionere tip tavan pardosea Haier
Conditionere tip tavan pardosea MDV
Conditionere tip tavan pardosea Inventor

© Watt.md - Totul pentru încălzire și climatizare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova. Купить кондиционер