Achitarea:

- Achitarea in numerar
Curierul va livra comanda la adresa si timpul convenit cu dv. Plata este acceptata in lei, conformpreturilor de pe site.

- Achitarea online
Plata se va face prin cardul bancar Visa si Master Card.

- Achitarea prin transfer
Pentru achitarea prin transfer, dupa ce se face comanda, persoanelor juridice li se va trimite bonul de plata. Pentru aceasta, trimite-ti datele fiscale si bancare ale companiei dv. pe adresa de email: info@watt.md

Livrarea:

- Livrarea în raza municipiului Chișinău

Livrarea produselor alese, în raza municipiului Chișinău, se efectuează gratuit în cazul în care valoarea minimă a comenzii este de 20000 lei. 

Orar de livrare: produsele comandate se livrează între orele 09:00 și 20:00, în zilele de lucru și între orele 10:00 și 18:00, în zilele de odihnă. Dacă comanda este efectuată până la ora 16:00, livrarea se realizează în aceeași zi..

- Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea produselor în raza Republicii Moldova se efectuează gratuit în cazul în care valoarea minima a comenzii este de 40000 lei. Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova este efectuată în termen de 72 de ore.

Un moment relevant este să completezi corect datele cu privire la livrare, astfel încât să nu existe confuzii atunci când îți vom transporta produsele la domiciliu

Termeni și condoții confidențialitate

În conformitate cu legea № 133/2011 privind protecţia datelor cu caracter personal, site-ul www.watt.md se obligă să utilizeze datele personale, pe care le indicaţi, doar cu respectarea nivelului necesar de securitate şi doar în scopurile indicate.
Site-ul  www.watt.md nu are accesrespectiv nu păstrează informații confidențiale legate de Cardurile bancare ale participanţilor.

Condiții de rambursare

Conform deciziei în legislația Republicii Moldova cumpărătorul are dreptul de a reveni sau înlocuirea produsului, în cazul în care nu este menționat în Anexa № 2 la Hotărârea Guvernului № 1465 din 08 decembrie 2003.

Dacă apar întrebări, managerii noștri sunt mereu gata să vă răspundă. Vă rugăm să ne contactați.