Cod produs: 344728
  • Categoria
    Cazane pe combustibil solid
  • Brand-uri
    Candle
  • Model
    Uni
  • Putere, kW
    20
  • Suprafata de incalzire, m2
    200
  • Tip incarcare
    Manuala
  • Randament, %
    81
  • Grosime metal, mm
    6
  • Volumul camerei de ardere, litre
    97
  • Volumul de apă in cazan, litre
    86
  • Dimensiuni, mm
    1561х646х1125
  • Greutate, kg
    366
  • Diametru cosului de fum, mm
    160
Vezi toate

Candle Uni 20 kW este un cazan cu combustibil solid cu incarcare manuala a combustibilului, conceput pentru incalzirea spatiilor casnice si industriale cu o presiune de functionare de cel mult 0,15 MPa. Cazanul este realizat sub forma unui paralelipiped cu pereti dubli, nervuri armate si despartite printr-o bariera de apa. Grosimea peretelui interior este de 6 mm, peretele exterior este de 4 mm. Combustibil: cărbune, lemn de foc, brichete, deșeuri din prelucrarea lemnului. Grătarul cazanului este format din conducte cu circulație constantă a lichidului de răcire. Pe peretele lateral există o pedală de antrenare pentru mecanismul de curățare a grătarului. Procesul de ardere este de top. Combustibilul este încărcat în camera de ardere și aprins în stratul superior. Cazanul este echipat suplimentar cu canale de aer interioare pentru a egaliza aerarea straturilor de combustibil ars și pentru a furniza aer în spațiul superior al camerei de ardere. Procesul de ardere este controlat de un controler cu microprocesor, care măsoară constant temperatura apei din cazan și reglează în consecință forța de suflare a ventilatorului, reglând cantitatea de aer necesară procesului de ardere.

 

O serie de cazane cu combustibil solid Candle Uni (Candle Uni) sunt cazane cu incarcare manuala a combustibilului, functionand pe principiul arderii stratificate a combustibilului. Numele Lumânare - o lumânare, indică faptul că combustibilul este ars treptat - de sus în jos, astfel încât cazanele din această serie să poată fi clasificate în siguranță ca cazane cu ardere lungă.

Implementarea acestui principiu de ardere permite prezența automatizării - este în configurația de bază. Datorită ventilatorului și regulatorului automat de temperatură, aerul este furnizat în camera de sus, asigurând astfel arderea lentă, stratificată a combustibilului. Pe măsură ce se arde, din cauza greutății sale, supapa de aer coboară și vă permite să ardeți tot combustibilul. Acest proces are loc automat, fără intervenția utilizatorului.

Cazanele Candle Uni au un design destul de complex, bine gandit. Automatizarea și o suflantă sunt amplasate deasupra cazanului, unde se află toate instrumentele de măsură. În partea de jos a camerei de ardere există un grătar - în această serie este umplut cu apă. Combustibilul este încărcat manual. Curățarea camerei de cenușă se face și manual, după cum este necesar. Pentru a curăța grătarul, există o pârghie specială pe panoul lateral care vă permite să îndepărtați rapid și eficient cenușa în exces.

Corpul schimbatorului de caldura este realizat din otel de 6 mm. Corpul schimbatorului de caldura este si el din otel si are o grosime de 4mm. Spațiul dintre schimbătorul de căldură și corpul decorativ este umplut cu un lichid de răcire.

Cazanele Candle Uni sunt potrivite pentru cei care iubesc confortul, dar in acelasi timp doresc sa economiseasca la incalzire. Datorită automatizării, funcționarea cazanului este foarte simplă. Dispozitivele de măsurare ajută la menținerea arderii cât mai mult timp posibil, fără a încălca regimul de încălzire.

Combustibilul pentru această serie poate fi orice - lemn de foc, cărbune, turbă, amestecuri de combustibil și brichete.

Citește tot
49 999
-14285 lei
-29 %
35 714 lei
Se cumpara cu produsul
Toate produsele(9)
Robinete si altele(2)
Pompe de circulație(2)
Vase de expansiune(1)
Automatizare și securitate(2)
Cos de fum(2)
Servicii de instalare
Alte produse din categorie
Brand-uri populare
Cazane pe combustibil solid Logiterm
Cazane pe combustibil solid Stalmark
Cazane pe combustibil solid Defro
Cazane pe combustibil solid Galmet
Cazane pe combustibil solid Candle
Cazane pe combustibil solid Danko
Cazane pe combustibil solid Paskal

© Watt.md - Totul pentru încălzire și climatizare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova. Купить кондиционер