Cod produs: 121137
  • Categoria
    Conditionere tip caseta
  • Brand-uri
    Watt
  • Model
    JZ035-A1+ CA035-A1
  • Suprafata incaperii, m2
    35m2
  • Capacitate racire, BTU
    12000BTU
  • Compresor
    Inverter

Aparatele de aer condiționat cu casetă Heiko sunt o soluție excelentă pentru instalarea la case, birouri sau restaurante. Gama de produse include aparate cu capacitate diferită pentru a se potrivi mărimii suprafeței clădirii. În funcție de aplicație, unitățile interioare casete sunt disponibile cu panouri cu flux de aer cu 4 căi sau circumferențiale. Aparatele Heiko sunt discrete, ușor de instalat și se potrivesc perfect cu orice design interior.


Eficiență energetică ridicată
Soluțiile inovatoare au permis o reducere semnificativă a consumului de energie atât în modul de răcire, cât și în cel de încălzire. Aparatele au clasa energetica A++/A.


Flux de aer INTELIGENT
O soluție inovatoare pentru controlul fluxului de aer. Fluxul este îndreptat în sus în timpul răcirii și în jos în timpul încălzirii, ceea ce permite o distribuție uniformă a aerului, prevenind astfel fluxul direct de aer asupra utilizatorului.


Controlul vitezei fluxului de aer
Opțiunea de a controla obloanele pentru fluxul de aer pe verticală și pe orizontală permite direcția precisă a fluxului de aer. Funcția este disponibilă de la controlerul wireless.


Funcționare silențioasă
Componentele care cuprind aparatul de aer condiționat și sistemul optim de flux de aer asigură o funcționare silențioasă pentru confort în timpul muncii și în timpul liber.

Citește tot
33 264
-3564 lei
-11 %
29 700 lei
Servicii de instalare
Produse similare, 12000BTU, 35m2, Inverter
Alte produse din categorie
Brand-uri populare
Conditionere tip caseta Gree
Conditionere tip caseta MDV
Conditionere tip caseta Inventor
Conditionere tip caseta Haier
Conditionere tip caseta Heiko

© Watt.md - Totul pentru încălzire și climatizare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova. Купить кондиционер