Cod produs: 69345
  • Categoria
    Conditionere tip caseta
  • Brand-uri
    Haier
  • Model
    AB71S2SG1FA/1U71S2SR2FA
  • Suprafata incaperii, m2
    70m2
  • Capacitate racire, BTU
    24000BTU
  • Compresor
    Inverter

Fluxul de aer circumferenţial
Unitatile cu grila perimetrala de admisie a aerului (vandute separat) asigura cea mai eficienta distributie a fluxului de aer de la aparatul de aer conditionat in camera din 4 laturi si din fiecare colt.

 

Pompă de scurgere integrată
O pompă de condens încorporată care pompează apa din partea de jos a unității oferă un design de instalare simplu și flexibil. Sarcina acestuia este de a devia apa în canalizare, în cazul în care nu există posibilitatea de scurgere gravitațională. Pompa de scurgere încorporată nu necesită instalarea de echipamente suplimentare.

Agent frigorific de mediu
În comparație cu agentul frigorific utilizat în mod obișnuit R410A, R32 are un potențial de încălzire globală (GWP) de aproape o treime (GWP de 675 pentru R32 comparativ cu 2088 pentru R410A), oferind în același timp un volum de agent frigorific mult mai mic și o eficiență energetică ridicată.

 

Funcționare silențioasă 34 dB(A)
Funcționarea foarte silențioasă a aparatelor de aer condiționat Haier a fost obținută datorită canalelor optimizate de flux de aer și unei secțiuni optimizate de ventilator. Aparatele de aer condiționat Haier funcționează cu o reducere a zgomotului de până la 15 dB(A), astfel încât pot fi folosite noaptea, oferind confort utilizatorilor fără a deranja somnul. În plus, aparatele de aer condiționat au diferite moduri de funcționare, precum modul SILENT, care asigură că aparatul de aer condiționat funcționează cu cel mai scăzut nivel de zgomot posibil.

Motor DC ventilator
Produsele Haier sunt echipate cu un motor de curent continuu, care economisește mult mai multă energie și mai puțin zgomot. În comparație cu motorul de curent alternativ convențional, motorul de curent continuu oferă o funcționare eficientă.

 

Instalare în încăperi înalte
Aparatele de aer condiționat Haier folosesc un motor de ventilator de curent continuu. În comparație cu motorul de curent alternativ convențional, motorul de curent continuu oferă o funcționare eficientă.

Citește tot
45 289
-4852 lei
-11 %
40 437 lei
Servicii de instalare
Alte produse din categorie
Brand-uri populare
Conditionere tip caseta Gree
Conditionere tip caseta MDV
Conditionere tip caseta Haier
Conditionere tip caseta Heiko
Conditionere tip caseta Inventor

© Watt.md - Totul pentru încălzire și climatizare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova. Купить кондиционер