Cod produs: 30561
 • Categoria
  Conditionere tip tavan pardosea
 • Brand-uri
  Haier
 • Model
  AC50S2SG1FA/1U50S2SJ2FA
 • Suprafata incaperii, m2
  50m2
 • Capacitate racire, BTU
  18000BTU
 • Compresor
  Inverter

Aparatele de aer condiționat din seria CONVERTIBLE sunt dispozitive care pot fi montate direct pe tavan sau podea; sunt solutia ideala pentru mediile solicitante, necesita mult mai putin spatiu pentru instalare iar intretinerea este mult mai comoda. Designul compact al dispozitivelor este foarte îngust - 230 mm, designul subțire combinat cu un corp simplu și estetic al dispozitivelor se încadrează perfect în diverse tipuri de spații, atât acasă, la birou, cât și industrial. Dispozitivele asigură o distribuție precisă a aerului datorită unei game largi de flux de aer: pe orizontală, dispozitivele distribuie fluxul de aer la 100 de grade și pe verticală - la 70 de grade. Aparatele de aer condiționat au un mod special TURBO care permite unității să funcționeze la o înălțime de până la 4,2 m (12,5/14 kW).

 

Funcționare silențioasă 38 dB(A)
Funcționarea foarte silențioasă a aparatelor de aer condiționat Haier a fost obținută datorită canalelor optimizate de flux de aer și unei secțiuni optimizate de ventilator. Aparatele de aer condiționat Haier funcționează cu un nivel de zgomot redus la 38 dB(A), astfel încât pot fi folosite noaptea, oferind confort utilizatorilor fără a deranja somnul. În plus, aparatele de aer condiționat au diferite moduri de funcționare, precum modul SILENT, care asigură că aparatul de aer condiționat funcționează cu cel mai scăzut nivel de zgomot posibil.

 

Agent frigorific de mediu
În comparație cu agentul frigorific utilizat în mod obișnuit R410A, R32 are un potențial de încălzire globală (GWP) de aproape o treime (GWP de 675 pentru R32 comparativ cu 2088 pentru R410A), oferind în același timp un volum de agent frigorific mult mai mic și o eficiență energetică ridicată. agent frigorific R410A utilizat pe scară largă, potențialul de încălzire globală (GWP) al R32 este de aproape o treime (GWP de 675 pentru R32 comparativ cu 2088 pentru R410A), obținând în același timp un volum de agent frigorific mult mai mic și o eficiență energetică ridicată.

 

Control WiFi
Controlați un aparat de aer condiționat sau un sistem de aer condiționat cu un smartphone sau o tabletă conectată la Internet. Telecomanda vă permite să porniți răcirea în zilele caniculare înainte de a vă întoarce acasă. Situațiile de zi cu zi care însoțesc viața inspiră brandul Haier să creeze soluții inteligente. Controlul prin Wi-Fi este simplu și intuitiv, parametrii de funcționare a aerului condiționat pot fi configurați folosind o aplicație pe un dispozitiv mobil; Drept urmare, puteți vizualiza și accesa aproape toate funcțiile aparatului de aer condiționat. Cel mai important, este posibil să configurați mai multe dispozitive. În plus, sistemul de management Wi-Fi vă permite să creați programe de lucru, cum ar fi săptămânal, și să controlați consumul de energie al sistemului de acasă. Aparatele de aer condiționat Haier pot folosi diferite tipuri de control fără fir și cu fir.

 

Instalare la mare altitudine
Unitatea interioară poate fi instalată pe podea sau pe tavan, după cum este necesar. Asigurând același nivel de confort, aparatul de aer condiționat necesită mult mai puțin spațiu de instalare, iar întreținerea și instalarea sunt mult mai convenabile.

 

Design compact
Aparatele de aer condiționat compacte și compacte cu transformator sunt ușor de instalat. Cu o grosime de doar 230 mm, este ușor de instalat, făcând ca decapotabilul să fie una dintre cele mai bune opțiuni dintre dispozitivele Haier.

Citește tot
41 945
-4494 lei
-11 %
37 451 lei
Servicii de instalare
Produse similare, 18000BTU, 50m2, Inverter
Alte produse din categorie
Brand-uri populare
Conditionere tip tavan pardosea Gree
Conditionere tip tavan pardosea MDV
Conditionere tip tavan pardosea Haier
Conditionere tip tavan pardosea Inventor

© Watt.md - Totul pentru încălzire și climatizare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova. Купить кондиционер