Cod produs: 1960
 • Categoria
  Pompe submersibile
 • Brand-uri
  Neptun
 • Model
  4SDM3/30
 • Inaltimea maxima de pompare
  200 m
 • Volum maximal
  4.2 m³
 • Putere, kW
  2.2 kW
 • Tip motor
  Monofazat

Pompele adânci sunt proiectate pentru a furniza apă din puțuri și rezervoare deschise cu o adâncime mai mare de 9 m, când utilizarea pompei de suprafață este imposibilă sau inexpoziție

Pompa 4SDM3 / 30 KW 200M este formată din două părți: motorul de jos și pompa de sus este interconectat rigid de cuplajul angrenajului NEMA standard și are un gard de apă în mijlocul cazului. Pompa aparține pompelor unui tip centrifugal și are un design în mai multe etape și roți de lucru "plutitoare", datorită creșterii rezistenței la nisip (până la 2000 g / m3).
Poluarea roților apare, de obicei, atunci când pompa este oprită. Când pornește pompa, precipitatul are un efect extrem de distructiv asupra suprafeței roților și difuzoarelor de lucru. Tehnologia rotorului "plutitor" permite reducerea semnificativă a efectelor frecării de nisip cu privire la peretele lamelor și suprafața roților și difuzoarelor de lucru. Roțile de lucru în acest caz sunt fixate rigid, dar au o ușoară reacție de-a lungul arborelui.
Când pompa este pornită prin rotirea rotorului, debitul de apă este injectat între rotor și difuzor. Presiunea formată, ridică rotorul. În același timp, precipitatul de nisip este realizat de pârâu, o parte din care merge sub rotorul fără a distruge. Pompele centrifugale de adâncime se caracterizează printr-un nivel ridicat de eficiență, care poate ajunge la 70%.

Citește tot
8 512
-1672 lei
-20 %
6 840 lei
Se cumpara cu produsul
Toate produsele(23)
Panouri de comanda(18)
Vase de expansiune(5)
Alte produse din categorie
-946 lei
Pompa submersibila SKM 100
-1 100 lei
Pompa submersibila SKM 150
-1 276 lei
Pompa submersibila SKM 200
Brand-uri populare
Pompe submersibile Neptun
Pompe submersibile Speroni
Pompe submersibile Pedrollo
Pompe submersibile Pentax
Pompe submersibile Ebara
Pompe submersibile Marina

© Watt.md - Totul pentru încălzire și climatizare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova. Купить кондиционер