Cod produs: 1208
 • Categoria
  Pompe submersibile
 • Brand-uri
  Neptun
 • Model
  QGD-F
 • Inaltimea maxima de pompare
  92 m
 • Putere, kW
  1.1 kW
 • Tip motor
  Monofazat

Pompa centrifugă Neptun QGD-1.1KW este proiectată pentru funcționarea într-o zonă destul de largă a gospodăriei, în special pentru furnizarea de lichide curate fără incluziuni abrazive și cu fibre lungi și substanțe care sunt agresive față de materialele componentelor pompei. Se folosește pentru ridicarea apei din fântâni, rezervoare, lacuri, râuri și alte surse, în sistemele de alimentare cu apă a caselor private, irigații, irigarea grădinilor și grădinilor de legume. Poate fi de asemenea utilizat în diverse sisteme și instalații modulare pentru alimentarea cu apă, dezumidificare și creșterea presiunii sau pentru alimentarea cu apă pentru piscine, fântâni, echipamente de spălare și alte nevoi industriale și economice.

   Datorită răcirii interne a motorului, este asigurată o funcționare fiabilă a pompei în funcționare continuă, atât cu imersie completă, cât și parțială în apă.

   Etanșeitatea completă și izolarea motorului, etanșarea mecanică dublă în camera umplută cu ulei, protecția termică a motorului și funcționarea economică asigură o durată lungă de viață a pompei.

Citește tot
2 778
-546 lei
-20 %
2 232 lei
Se cumpara cu produsul
Toate produsele(23)
Panouri de comanda(18)
Vase de expansiune(5)
Alte produse din categorie
-946 lei
Pompa submersibila SKM 100
-1 100 lei
Pompa submersibila SKM 150
-1 276 lei
Pompa submersibila SKM 200
Brand-uri populare
Pompe submersibile Neptun
Pompe submersibile Speroni
Pompe submersibile Pedrollo
Pompe submersibile Pentax
Pompe submersibile Ebara
Pompe submersibile Marina

© Watt.md - Totul pentru încălzire și climatizare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova. Купить кондиционер