Cod produs: 86597

Cazanul cu gaz dublu circuit Bosch Gaz 6000 W WBN 6000 24C are mai multe avantaje, printre care se numără ușurința de funcționare și funcționalitatea bună. Este proiectat pentru montarea pe perete și conectarea la un coș coaxial.
   Acesta implementează controlul prezenței flăcării, aprinderea automată a arzătorului, protecție electronică și un ventilator reglabil (setează automat numărul de rotații pe măsură ce acestea devin necesare). De asemenea, este economic și capabil să funcționeze sub presiune redusă a gazului.
   În ciuda echipamentului său bun, centrala este mică și vă va surprinde plăcut cu nivelul scăzut de zgomot creat în timpul funcționării (
   O cameră închisă de ardere forțează aportul de aer și îndepărtează rapid produsele de ardere. Gestionarea se realizează cu ajutorul mai multor butoane, iar pentru a înțelege modul de operare, există un afișaj informativ LCD echipat cu iluminare de fundal, iar un număr mare de programe vă vor permite să configurați sistemul de încălzire în cel mai bun mod pentru fiecare consumator. De asemenea, vă va ajuta să obțineți informații de diagnostic - dacă apar defecțiuni, pe ecran apare un cod de eroare.
   Toți parametrii cazanului sunt monitorizați și configurați automat, de asemenea (setarea temperaturii liniei de curgere, setarea temperaturii alimentării cu apă caldă, setarea modului de vară etc.).
   De asemenea, este posibil să conectați termostate externe.

Citește tot
16 240
-3190 lei
-20 %
13 050 lei
Se cumpara cu produsul
Toate produsele(9)
Termostate(1)
Automatizare și securitate(5)
Filtre de cartuș(2)
Radiatoare de oțel(1)
Servicii de instalare
Alte produse din categorie
Brand-uri populare
Cazane pe gaz Bosch
Cazane pe gaz Buderus
Cazane pe gaz Immergas
Cazane pe gaz Baxi
Cazane pe gaz Airfel
Cazane pe gaz Baymak
Cazane pe gaz Vaillant
Cazane pe gaz Fondital
Cazane pe gaz Ferroli
Cazane pe gaz Motan
Cazane pe gaz DemirDokum
Cazane pe gaz Beretta
Cazane pe gaz Viessmann
Vezi cum găsești adresa magazinului WATT Chișinău pe hartă

© Watt.md - Totul pentru încălzire și climatizare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.