Cod produs: 86735

Demrad Atron H 24 este un cazan cu dublu circuit cu schimbătoare de căldură separate, o cameră de ardere închisă și o turbină modulată. Proiectat pentru a furniza căldură și apă caldă menajeră pentru clădirile rezidențiale și apartamentele din clădirile înalte fără un horn echipat.
Cazanul are multe grade de protecție, care include și protecția împotriva înghețului, este echipat cu termostate pentru a proteja împotriva supraîncălzirii în schimbătorul de căldură primar și la intrarea în sistemul de încălzire, presostat, manometre digitale și analogice.
Alimentarea cu gaz a arzătorului este modulată atît în regim de încălzire centrală, cît și în regim de apă caldă menajeră. Acest lucru vă permite să controlați consumul de combustibil în funcție de necesarul de căldură al sistemului (temperatura și cantitatea de lichid de răcire din acesta) și oferă economii semnificative de gaz. Viteza de rotație a turbinei de injecție (ventilator) este de asemenea modulată, în funcție de puterea necesară în acest moment. Adică, turbina nu funcționează la maximum în mod constant, ceea ce reduce semnificativ consumul de energie.
Comutarea între sistemul de încălzire și alimentarea cu apă caldă se realizează printr-o supapă motorizată cu trei căi, iar circulația apei se realizează de o pompă integrată cu o supapă de resetare automată. Prezența unei flăcări este monitorizată de un senzor de ionizare, iar arzătorul este aprins automat din electrodul de aprindere. Sistemul de schimb de căldură tranzițional de nouă generație, cu o suprafață crescută de încălzire, încălzește aproape instantaneu apa la temperatura dorită pentru mai multe puncte de alimentare.
Izolarea completă a cuptorului, arzătorului, schimbătorului de căldură, ventilatorului și rezervorului de expansiune asigură o funcționare practic silențioasă a echipamentului. Parametri de urmărire și setare permite LCD-ul integrat Afișează valorile curente ale temperaturii și presiunii și afișează, de asemenea, coduri de eroare care apar în timpul funcționării cazanului.

Citește tot
10 752
-2112 lei
-20 %
8 640 lei
Se cumpara cu produsul
Toate produsele(9)
Termostate(1)
Automatizare și securitate(5)
Filtre de cartuș(2)
Radiatoare de oțel(1)
Servicii de instalare
Alte produse din categorie
Brand-uri populare
Cazane pe gaz Bosch
Cazane pe gaz Buderus
Cazane pe gaz Immergas
Cazane pe gaz Baxi
Cazane pe gaz Airfel
Cazane pe gaz Baymak
Cazane pe gaz Vaillant
Cazane pe gaz Fondital
Cazane pe gaz Ferroli
Cazane pe gaz Motan
Cazane pe gaz DemirDokum
Cazane pe gaz Beretta
Cazane pe gaz Viessmann
Vezi cum găsești adresa magazinului WATT Chișinău pe hartă

© Watt.md - Totul pentru încălzire și climatizare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.