Boilere autonome

|
-1 224 lei
Boiler autonom Kospel 100 л
-1 394 lei
Boiler autonom Kospel 120 л
-1 479 lei
Boiler autonom Kospel 140 л

Boilerele autonome sunt o opțiune populară pentru încălzirea apei calde în gospodării. Acestea sunt echipamente independente, care nu necesită o sursă de încălzire externă și pot fi instalate în locații precum garaje, bucătării sau băi.

Iată câteva informații importante despre boilerele autonome

 • Funcționare - Boilerul autonom funcționează independent și încălzește apa prin intermediul unui element de încălzire electric sau a unei flăcări, în cazul modelelor cu ardere pe combustibil.
 • Capacitate - Boilerele autonome sunt disponibile într-o varietate de capacități, de la modele mici cu capacitatea de 10 litri până la modele mai mari, cu capacități de până la 300 litri.
 • Eficiență energetică - Boilerele autonome pot fi eficiente din punct de vedere energetic, deoarece apa este încălzită doar când este necesar și nu necesită încălzirea unui întreg sistem de încălzire centralizat.
 • Tipuri - Există mai multe tipuri de boilere autonome, inclusiv modele cu încălzire electrică, modele cu ardere pe combustibil, cum ar fi gaz sau motorină, și modele cu panouri solare pentru încălzirea apei.
 • Avantaje - Printre avantajele boilerelelor autonome se numără faptul că acestea oferă o sursă de apă caldă independentă și nu depind de un sistem centralizat de încălzire, ceea ce poate reduce costurile. De asemenea, acestea sunt ușor de instalat și pot fi montate într-o varietate de locații.
 • Dezavantaje - Printre dezavantajele boilerelelor autonome se numără costul inițial mai mare în comparație cu boilerele tradiționale și necesitatea unui spațiu suplimentar pentru instalare.

În concluzie, boilerele autonome sunt o opțiune viabilă pentru încălzirea apei calde în gospodării și pot fi o alegere excelentă pentru cei care caută independență și eficiență energetică. Înainte de a achiziționa un boiler autonom, este important să luați în considerare capacitățile și necesitățile dvs. de încălzire a apei și să consultați un specialist în echipamente de încălzire pentru a alege cel mai potrivit model pentru dvs.

Ce tipuri de boilere autonome gasiti la noi?

Există mai multe tipuri de boilere autonome, în funcție de sursa de energie folosită pentru încălzirea apei:

 • Boilere autonome cu gaz: Acestea funcționează pe bază de gaz, fiind alimentate cu butelii sau cu gaz de la rețea. Au o putere mare și încălzesc rapid apa. Sunt ideale pentru gospodăriile care utilizează cantități mari de apă caldă.
 • Boilere autonome cu combustibil solid: Acestea utilizează lemn, cărbune sau peleți ca sursă de energie. Au un randament ridicat și pot fi o opțiune economică pentru zonele rurale, unde sursele de combustibil solid sunt ușor accesibile.
 • Boilere autonome cu energie electrică: Acestea sunt cele mai comune tipuri de boilere autonome, care utilizează energia electrică pentru încălzirea apei. Sunt eficiente și ușor de instalat, dar pot fi costisitoare din punct de vedere al consumului de energie electrică.
 • Boilere solare: Acestea utilizează energia solară pentru încălzirea apei. Funcționează prin colectarea energiei solare prin panouri solare și transferul acesteia la un rezervor de apă. Sunt o opțiune ecologică și economică, dar pot fi influențate de condițiile meteo.
 • Boilere cu pompă de căldură: Acestea utilizează energia din aer sau din pământ pentru a încălzi apa. Sunt o opțiune eficientă și economică, dar pot fi costisitoare din punct de vedere al instalării.

Indiferent de tipul de boiler autonom ales, este important să se ia în considerare nevoile familiei și să se aleagă un model adecvat în funcție de acestea.

Ce branduri gasiti la noi in magazin?

Magazinul Watt din Chisinau oferă varietate mare de boilere autonome de la diferite branduri, printre care se numără Galmet, Eldom, Tesy, Bosch și Kospel, așa cum ai menționat. Aceste branduri sunt recunoscute pentru calitatea și fiabilitatea produselor lor și sunt foarte populare printre clienții noștri. De asemenea, oferim și alte branduri, precum Ariston, Atlantic, Ferroli, Immergas, Rinnai și multe altele. Echipa noastră de specialiști vă poate ajuta să alegeți cel mai bun boiler autonom pentru nevoile dumneavoastră și să vă asigure că ați luat cea mai bună decizie.

Vă prezentăm oferta noastră de boilere autonome disponibile la magazinul Watt din Chisinau, Moldova:

 1. Boiler Galmet Expert Pro Eco 120L
 2. Boiler Eldom SF 80L Smart Control
 3. Boiler Tesy BiLight Smart GCV 10050 100L
 4. Boiler Bosch Tronic 1000T 50L
 5. Boiler Kospel EPO2 80L

Oferta noastră include o varietate de boilere autonome, de la branduri renumite și cu diferite capacități și puteri. Echipa noastră de specialiști poate să vă ofere consultanță în alegerea celui mai potrivit boiler pentru nevoile dumneavoastră. Pentru mai multe informații și prețuri, vă invităm să ne contactați sau să vizitați magazinul nostru din Chisinau.

Vezi tot

© Watt.md - Totul pentru încălzire și climatizare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova. Купить кондиционер