Pex-Al-Pex Multistrat

Pex-Al-Pex Multistrat este un tip de țeavă folosită pentru distribuția de apă și gaze în locuințe, clădiri comerciale și industriale. Această țeavă este compusă dintr-un strat exterior și un strat interior de polietilenă încapsulând un strat intermediar de aluminiu. Această structură multistrat asigură o rezistență și durabilitate superioară în comparație cu alte tipuri de țevi.

Un avantaj important al Pex-Al-Pex Multistrat este faptul că aceasta este rezistentă la coroziune și nu se deteriorează la fel de repede ca țevile de cupru sau fier. Acest lucru face ca această țeavă să fie potrivită pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv în medii cu apă dură sau cu substanțe chimice.

Pex-Al-Pex Multistrat este, de asemenea, ușoară și flexibilă, ceea ce face instalarea mult mai ușoară și mai rapidă. Această țeavă este disponibilă în diferite dimensiuni și grosimi de perete pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale proiectului.

De asemenea, Pex-Al-Pex Multistrat are o performanță termică bună și este capabilă să reziste la temperaturi ridicate și la presiuni mari, ceea ce o face ideală pentru aplicații în sistemele de încălzire centrală.

Pex-Al-Pex Multistrat este, de asemenea, compatibilă cu o varietate de accesorii de țevi, cum ar fi robinete, fitinguri și cuplaje, ceea ce o face o alegere convenabilă pentru proiectele de construcție și renovare.

În general, Pex-Al-Pex Multistrat este o opțiune excelentă pentru proiectele de construcție și renovare care necesită o țeavă rezistentă și durabilă, care poate face față cu ușurință la aplicațiile de apă și gaz.

Va oferim Pex-Al-Pex Multistrat, un sistem modern de conducte pentru instalatii de apa si gaze. Acest sistem este compus dintr-un strat interior din polietilena reticulata (PEX), un strat intermediar din aluminiu si un strat exterior din polietilena.

Avantajele Pex-Al-Pex Multistrat includ:

  • Rezistenta ridicata la coroziune si la presiuni mari
  • Flexibilitate si usor de instalat
  • Durabilitate si longevitate
  • Rezistenta la temperaturi ridicate si la inghet
  • Nu contine substante toxice si nu afecteaza calitatea apei potabile

Acest sistem este ideal pentru instalatiile de apa si gaze atat pentru locuinte, cat si pentru aplicatii comerciale sau industriale.

Pentru a asigura calitatea si siguranta instalatiilor, va oferim o gama completa de accesorii, cum ar fi:

  • Fitinguri de compresiune din alama sau nichel-cupru
  • Coturi, teuri si reducere din aceleasi materiale
  • Cleme pentru fixarea conductelor
  • Manometre si ventiluri pentru reglarea presiunii

Pentru orice intrebare legata de produsele noastre sau pentru a solicita o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati prin telefon sau e-mail. Va vom fi alaturi cu suportul si serviciile noastre profesioniste. 

Vezi tot

© Watt.md - Totul pentru încălzire și climatizare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova. Купить кондиционер