Cazane pe gaz

|

In Republica Moldova Cazanele pe gaz calitative sunt o opțiune populară pentru încălzirea locuințelor și a apei calde menajere în multe case și apartamente. Acestea sunt eficiente și ecologice, fiind o alternativă la cazanele tradiționale pe combustibil solid, cum ar fi cărbunele sau lemnul.

În primul rând, cazanele ce lucreaza pe gaz in Chisinau sunt o opțiune mai curată și mai eficientă energetic. Acestea ard gazul natural pentru a produce căldură, iar acest proces este mult mai eficient decât arderea cărbunelui sau a lemnului. Acest lucru înseamnă că cazanele pe gaz pot oferi o eficiență energetică mai mare, ceea ce se traduce în costuri mai mici cu încălzirea casei și cu producerea apei calde menajere.

În plus, cazanele pe gaz sunt mai prietenoase cu mediul înconjurător. În timp ce arderea cărbunelui sau a lemnului poate produce emisii dăunătoare pentru mediu, arderea gazului natural este mult mai curată. Astfel, aceste cazane reduc impactul asupra mediului și contribuie la crearea unui mediu mai curat și mai sănătos.

Un alt avantaj al cazanelor pe gaz la pret ieftin este că sunt ușor de utilizat și de întreținut. Acestea nu necesită depozitarea și manipularea combustibilului solid, precum cărbunele sau lemnul. În plus, cazanele pe gaz nu necesită curățarea constantă, așa cum este cazul cu cazanele tradiționale pe combustibil solid. Acestea necesită doar o verificare periodică a instalației și o întreținere anuală pentru a se asigura că funcționează la capacitate maximă.

În ceea ce privește costurile, cazanele pe gaz in Moldova pot fi o opțiune mai scumpă la instalare decât cazanele tradiționale pe combustibil solid. Cu toate acestea, costurile inițiale sunt compensate de economiile de energie și de reducerea costurilor cu întreținerea.

În concluzie, cazanele pe gaz in rate sunt o alegere bună pentru încălzirea locuințelor și a apei calde menajere. Acestea sunt eficiente, ecologice, ușor de utilizat și de întreținut și pot oferi economii semnificative pe termen lung. Dacă luați în considerare instalarea unui cazan pe gaz, consultați un specialist în domeniu pentru a vă ajuta să alegeți cea mai potrivită soluție pentru nevoile dumneavoastră.

Ce facilitati ofera un cazan pe gaz in Chisinau?

In Chisinau Cazanele pe gaz la pret ieftin oferă o serie de facilități, fiind una dintre cele mai populare opțiuni pentru încălzirea locuințelor și producerea de apă caldă menajeră. Iată câteva dintre avantajele și facilitățile oferite de un cazan pe gaz:

 • Eficiența energetică: cazanele pe gaz sunt una dintre cele mai eficiente opțiuni pentru încălzirea locuințelor și a apei calde menajere. Acestea arde gazul natural pentru a produce căldură, iar acest proces este mult mai eficient decât arderea cărbunelui sau a lemnului. Acest lucru înseamnă că cazanele pe gaz pot oferi o eficiență energetică mai mare, ceea ce se traduce în costuri mai mici cu încălzirea casei și cu producerea apei calde menajere.
 • Confortul termic: cazanele pe gaz pot furniza rapid și constant căldură, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în orice sezon. Acestea pot fi programate să funcționeze în funcție de nevoile individuale, asigurându-se astfel că locuința va fi întotdeauna confortabilă și că apa caldă menajeră va fi întotdeauna disponibilă.
 • Siguranță: cazanele pe gaz sunt mai sigure decât cazanele tradiționale pe combustibil solid, cum ar fi cărbunele sau lemnul. Acestea nu necesită manipularea combustibilului solid, eliminând astfel riscul de incendiu și de intoxicație cu monoxid de carbon.
 • Instalare ușoară: cazanele pe gaz sunt relativ ușor de instalat și de integrat în sistemul de încălzire existent. Acestea nu necesită o mulțime de spațiu și pot fi amplasate în diferite locuri, precum garajul sau subsolul casei.
 • Întreținere redusă: cazanele pe gaz nu necesită curățarea constantă, așa cum este cazul cu cazanele tradiționale pe combustibil solid. Acestea necesită doar o verificare periodică a instalației și o întreținere anuală pentru a se asigura că funcționează la capacitate maximă.
 • Reducerea emisiilor de carbon: arderea gazului natural este mult mai curată decât arderea cărbunelui sau a lemnului, astfel că cazanele pe gaz contribuie la reducerea emisiilor de carbon și la protejarea mediului înconjurător.

În general, cazanele pe gaz in rate oferă o serie de facilități și avantaje, fiind o opțiune eficientă și confortabilă pentru încălzirea locuințelor și a apei calde menajere.

Cum sa alegi un cazan pe gaz corect?

Alegerea unui cazan pe gaz poate fi o decizie importantă și costisitoare. Pentru a alege corect un astfel de echipament, este important să luați în considerare următoarele aspecte:

 • Dimensiunea cazanului: trebuie să fie adecvată nevoilor de încălzire ale locuinței. Un cazan prea mic nu va fi capabil să încălzească întreaga casă, în timp ce un cazan prea mare va fi costisitor în exploatare. Este important să aveți o estimare precisă a necesităților de încălzire ale casei înainte de a face o alegere.
 • Eficiența energetică: Eficiența energetică a cazanului este importantă pentru a reduce costurile de încălzire și pentru a proteja mediul înconjurător. Este important să alegeți un cazan cu o eficiență ridicată, astfel încât să puteți economisi energie și bani.
 • Compatibilitatea sistemului de încălzire: Cazanele pe gaz ieftine pot fi compatibile cu mai multe tipuri de sisteme de încălzire, inclusiv sisteme de încălzire prin pardoseală, radiatoare și convectoare. Este important să verificați compatibilitatea cazanului cu sistemul de încălzire existent.
 • Calitatea cazanului: Calitatea cazanului este importantă pentru a evita problemele de funcționare și pentru a prelungi durata de viață a echipamentului. Este important să alegeți un cazan de la un producător de încredere, cu o reputație bună și care oferă o garanție extinsă.
 • Costurile de achiziție și de exploatare: Costul cazanului și costurile de exploatare, cum ar fi gazul natural și mentenanța, sunt importante pentru a lua o decizie corectă și informață. Este important să aveți în vedere nu numai costul cazanului, ci și costurile de exploatare pe termen lung, pentru a vă asigura că achiziția este rentabilă.
 • Opțiuni suplimentare: Unele cazane pe gaz pot avea opțiuni suplimentare, cum ar fi termostate programabile, funcții de economisire a energiei și conectivitate Wi-Fi. Este important să decideți ce opțiuni sunt importante pentru nevoile dvs. de încălzire.

În general, alegerea unui cazan corect poate fi o decizie importantă și trebuie făcută cu atenție, pentru a vă asigura că echipamentul este adecvat nevoilor dvs. de încălzire și că oferă performanțe optime.

Cei mai populari producatori de cazane pe gaz

Există mulți producători de cazane md de pe piață, dar unii dintre cei mai populari și de încredere sunt:

 • Viessmann - este un producător german de echipamente de încălzire, care propune o alegere mare de cazane pe gaz calitative și eficiente energetic.
 • Vaillant - este un alt producător german de cazane pe gaz, cu un catalog larg de modele, de la modele convenționale până la modele cu condensare de înaltă eficiență.
 • Bosch - este o marca german de echipamente de încălzire și sisteme de apă caldă, care propune asortiment larg de cazane pe gaz eficiente.
 • Ariston - este o marca italian de echipamente de încălzire și apă caldă, cu catalog mare de cazane pe gaz eficiente energetic și durabile.
 • Buderus - este o companie german de echipamente de încălzire și apă caldă, care propune o gama mare de cazane pe gaz cu eficiență ridicată și fiabilitate.
 • Ferroli - este o companie italiana de cazane pe gaz, cu alegere giganta de modele foarte eficiente și accesibile ca preț.

Ce capacitati au cazanele pe gaz?

Cazanele pe gaz din gama larga a magazinului Watt sunt disponibile într-o varietate de capacități, în funcție de nevoile de încălzire ale clădirii și de numărul de utilizatori ai apei calde. Capacitatea cazanului pe gaz se măsoară în kilowați (kW) și se referă la cantitatea de energie termică pe oră pe care o poate produce cazanul.

În general, cazanele pe gaz pot avea capacități variind de la 10 kW la peste 100 kW. Pentru un apartament sau o casă mică, un cazan cu o capacitate de 10-20 kW poate fi suficient. Pentru case mai mari sau clădiri comerciale, o capacitate mai mare poate fi necesară, între 30 și 100 kW, sau chiar mai mult, în funcție de necesitățile de încălzire.

Este foarte important să alegeți un cazan pe gaz cu capacitatea potrivită pentru nevoile dvs. de încălzire și de apă caldă, pentru a obține o eficiență maximă și a reduce costurile de încălzire. O capacitate prea mare a cazanului poate fi ineficientă și costisitoare, în timp ce o capacitate prea mică poate duce la o performanță slabă de încălzire și o aprovizionare insuficientă de apă caldă.

Magazinul Watt vă ofera cazane pe gaz calitative, eficiente și durabile, la prețuri competitive.

Iată câteva dintre modelele noastre de top:

 • Cazan pe gaz Viessmann Vitodens 100-W - acest cazan pe gaz cu condensare oferă o eficiență energetică ridicată, cu o capacitate de 26 kW, potrivit pentru case și apartamente medii. Prețul acestui cazan începe de la 13.000 lei.
 • Cazan pe gaz Buderus Logamax plus GB172-14K - acest cazan pe gaz cu eficiență ridicată oferă o capacitate de 14 kW și este potrivit pentru apartamente sau case mai mici. Prețul acestui cazan începe de la 8.000 lei.
 • Cazan pe gaz Ferroli Bluehelix Tech 25C - acest cazan pe gaz cu condensare oferă o eficiență energetică ridicată și o capacitate de 25 kW, potrivit pentru case și apartamente medii și mari. Prețul acestui cazan începe de la 10.500 lei.

Toate cazanele pe gaz oferite de magazinul Watt sunt fabricate de producători de încredere, sunt certificate și sunt echipate cu tehnologie avansată pentru a oferi performanțe ridicate și o durată lungă de viață.

Pentru a face o comandă sau pentru a afla mai multe informații despre produsele noastre, ne puteți vizita în magazinul nostru situat în Chișinău sau ne puteți contacta prin intermediul site-ului nostru online. 

Vezi tot

© Watt.md - Totul pentru încălzire și climatizare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova. Купить кондиционер