Radiatoare de oțel

|

Radiatoarele de oțel calitative sunt adesea utilizate pentru încălzirea in casa. Ele create din oțel și sunt populare pentru fiabilitatea și durabilitatea lor.

Caloriferele de oțel in Moldova sunt disponibile într-o varietate de marimi și forme și pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații, de la încălzirea unui birou la încălzirea unei întregi case. Acestea sunt eficiente din punct de vedere energetic și pot reduce costurile de încălzire în comparație cu alte tipuri de radiatoare.

Caloriferele de oțel sunt adesea preferate pentru că pot fi utilizate cu orice sistem de încălzire, inclusiv cu sistemele de încălzire centrală și cu cele cu apă caldă. Acestea sunt ușor de instalat și de întreținut, iar dimensiunile lor compacte permit instalarea în spații mici, cum ar fi băi sau holuri.

Deși radiatoarele de oțel sunt durabile și fiabile, acestea pot prezenta unele dezavantaje. Acestea pot fi vulnerabile la coroziune, ceea ce poate duce la pierderea eficienței și a performanței. De asemenea, acestea pot fi mai grele decât alte tipuri de calorifere și pot necesita o instalare profesională pentru a fi montate în siguranță.

În magazinul Watt din Moldova, puteți găsi radiatoare de oțel ieftine de la producători renumiți, cum ar fi Roca, Radson și Ferroli. Aceste radiatoare sunt le gasiti in marimi diferite și forme diverse, ele fiind concepute pentru a se potrivi cu orice sistem de încălzire.

Puteți alege dintr-o gamă largă de modele și stiluri, inclusiv modele cu elemente plate și curbate, radiatoare cu aripioare, verticale și orizontale. De asemenea, puteți alege între radiatoare simple sau duble și puteți alege culorile care să se potrivească cu decorul casei dvs.

La magazinul Watt, puteți găsi calorifere de oțel la prețuri accesibile și oferte speciale pentru a vă ajuta să economisiți și mai mult. Echipa noastră de experți vă poate ajuta să alegeți bateriile potrivite pentru nevoile dvs. de încălzire și vă poate oferi sfaturi utile privind instalarea și întreținerea acestora.

Dacă sunteți în căutarea unor calorifere durabile și eficiente din punct de vedere energetic pentru casa dvs., bateriile de oțel ar putea fi soluția potrivită. La magazinul Watt, veți găsi o selecție excelentă de radiatoare de oțel de înaltă calitate la prețuri competitive.

Ce variatii de radiatoare de otel gasiti la noi in magazin?

Caloriferele de oțel sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme, astfel încât acestea să se potrivească cu orice tip de încăpere. Cele mai comune variații de baterii de oțel sunt:

 • Calorifere plate: Acestea sunt cele mai simple și mai comune tipuri de calorifere de oțel. Acestea sunt realizate dintr-o placă plată de oțel, care este curbată pentru a forma panouri individuale. Acestea sunt ideale pentru utilizarea în camere cu spațiu limitat, cum ar fi băile sau bucătăriile, și pot fi achiziționate într-o varietate de dimensiuni și forme.
 • Radiatoare profilate: Acestea sunt realizate dintr-o serie de plăci plate de oțel, care sunt sudate împreună pentru a forma un singur radiator. Acestea sunt proiectate pentru a oferi o suprafață mai mare de transfer de căldură și, prin urmare, sunt mai eficiente decât radiatoarele plate.
 • Baterii tubulare: Acestea sunt realizate dintr-un tub de oțel în care circulă apa caldă. Radiatoarele tubulare sunt foarte eficiente și pot fi utilizate pentru a încălzi camerele mai mari, cum ar fi livingurile sau birourile.
 • Radiatoare verticale: Acestea sunt similare cu caloriferele plate, dar sunt montate vertical și pot fi utilizate pentru a economisi spațiu într-o cameră. Acestea pot fi achiziționate într-o varietate de dimensiuni și forme, astfel încât să se potrivească cu orice design interior.
 • Baterii cu panou dublu: Acestea sunt similare cu radiatoarele plate, dar au un panou suplimentar pentru a oferi o suprafață mai mare de transfer de căldură. Acestea sunt ideale pentru utilizarea în camere cu cerințe mari de căldură.
 • Radiatoare convectoare: Acestea sunt concepute pentru a utiliza convecția naturală pentru a distribui căldura într-o cameră. Acestea sunt realizate dintr-o serie de tuburi plate de oțel, care permit circulația aerului cald și astfel încălzesc camera în mod eficient.

Fiecare tip de radiator de oțel are avantajele și dezavantajele sale, iar alegerea depinde de cerințele specifice ale camerei și de preferințele estetice.

Cum sa alegi un radiator din otel potrivit?

Atunci când alegeti sau cumparati un radiator din oțel calitativ, este important să luați în considerare mai mulți factori pentru a vă asigura că alegeți cel mai potrivit produs pentru nevoile dvs. Iată câteva sfaturi utile care vă pot ajuta să faceți o alegere bună:

 • Marimea: Este important să alegeți marimea corectă a radiatorului, astfel încât acesta să poată încălzi spațiul eficient. Acest lucru depinde de marimea încăperii și de cantitatea de căldură necesară.
 • Puterea termică: În funcție de marimile camerei și de gradul de izolare termică, trebuie să alegeți un radiator cu o putere termică potrivită.
 • Designul: Radiatoarele de oțel sunt disponibile într-o gamă largă de modele și culori, astfel încât puteți alege un radiator care să se potrivească stilului dvs. de decor. De asemenea, trebuie să alegeți un radiator care se potrivește cu dimensiunea și stilul încăperii.
 • Eficiența energetică: Radiatoarele de oțel pot varia în ceea ce privește eficiența energetică, ceea ce poate afecta factura dvs. de energie electrică sau gaz. Asigurați-vă că alegeți un radiator cu o eficiență energetică ridicată, astfel încât să puteți economisi bani pe termen lung.
 • Garanția: Este important să verificați garanția oferită de producător pentru a fi siguri că sunteți protejat împotriva defectelor și problemelor tehnice.
 • Prețul: Radiatoarele din oțel pot varia în preț, iar costul poate fi influențat de diferite factori, cum ar fi dimensiunea, puterea termică, designul și eficiența energetică. Este important să alegeți un radiator care să se încadreze în bugetul dvs., dar să fie și de calitate bună.

Prin urmare, alegerea unui radiator din oțel potrivit necesită o cercetare atentă și o înțelegere a nevoilor dvs. Termenii de mai sus vă pot ajuta să alegeți un radiator care să îndeplinească toate criteriile importante.

Ce tip de radiatoare de otel e cel mai eficient?

În general, bateriile de oțel sunt eficiente în transferul de căldură, dar există unele variabile care pot influența performanța lor, cum ar fi dimensiunea, formă și structura radiatorului.

Dintre variantele de radiatoare de oțel, cele cu aripioare sunt cele mai eficiente din punct de vedere al transferului de căldură. Acest tip de radiator are mai multe aripioare înguste care cresc suprafața de contact cu aerul din încăpere și facilitează transferul de căldură.

De asemenea, caloriferele plate cu aripioare late sunt eficiente și au un design modern, dar sunt mai scumpe decât cele clasice. În general, atunci când alegeți un radiator de oțel, este important să vă asigurați că dimensiunea acestuia este potrivită pentru dimensiunea camerei și să vă gândiți la eficiența energetică a acestuia.

La fel, trebuie să fiți atenți și la eficiența energetică a întregului sistem de încălzire, nu doar a radiatoarelor. Este important să alegeți un cazan sau un sistem de încălzire adecvat pentru nevoile dumneavoastră și care să ofere un randament ridicat, astfel încât să nu pierdeți energie și să economisiți bani.

In la magazinul Watt va oferim o gamă largă de radiatoare de oțel de înaltă calitate, potrivite pentru orice tip de încăpere. Radiatoarele noastre sunt fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, astfel încât să puteți fi sigur că veți achiziționa un produs durabil și eficient.

Radiatoarele noastre de oțel sunt disponibile în mai multe dimensiuni și modele, astfel încât să puteți alege cel mai potrivit produs pentru nevoile dumneavoastră. De asemenea, toate radiatoarele noastre sunt acoperite cu un strat de vopsea de calitate superioară, care le protejează împotriva coroziunii și a altor agresori.

Radiatoarele noastre de otel sunt echipate cu un termostat reglabil, care vă permite să controlați temperatura din încăpere, astfel încât să puteți economisi energie și să reduceți factura de încălzire. Aceste radiatoare sunt potrivite pentru utilizarea în orice tip de încăpere, inclusiv în apartamente, case sau birouri.

La noi, veți găsi baterii de otel de la cei mai buni producători, precum Radox, Korado sau Global, la prețuri foarte accesibile. Vă oferim și o garanție de 2 ani pentru toate caloriferele noastre de oțel, astfel încât să puteți fi sigur că veți beneficia de un produs de calitate.

Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații sau să vizitați magazinul nostru pentru a vedea gama noastră completă de radiatoare de otel. Vă așteptăm cu drag la magazinul Watt! 

Vezi tot

© Watt.md - Totul pentru încălzire și climatizare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova. Купить кондиционер