Piatră de marmură

Piatra de marmură este o rocă metamorfică formată din carbonatul de calciu și este una dintre cele mai prețioase pietre naturale. Ea se formează prin recristalizarea rocilor sedimentare, cum ar fi calcarul și dolomitul, sub presiune și temperatură ridicate. Piatra de marmură are o textură fină și netedă și se prezintă sub formă de plăci cu diverse culori și modele. Este utilizată în principal pentru decorarea interioară a clădirilor, precum și în sculptură.

Una dintre cele mai notabile caracteristici ale pietrei de marmură este variația sa naturală de culori, care poate fi de la alb pur la negru, dar poate fi și în nuanțe de gri, roșu, verde și galben. Această variație de culori se datorează impurităților și mineralelor din rocă, cum ar fi feldspatul, cuarțul, mica și pirita.

Datorită texturii sale fine și netede, piatra de marmură este ideală pentru utilizarea în construcții și design interior. Este folosită pentru podele, blaturi de bucătărie și baie, scară interioară, plafoane și alte elemente de design. De asemenea, este populară în sculptură datorită ușurinței cu care poate fi sculptată și modelată.

În ciuda faptului că este o piatră durabilă, piatra de marmură necesită o îngrijire adecvată pentru a păstra aspectul său strălucitor și frumos. Ea este sensibilă la zgârieturi și la pete, astfel încât trebuie să fie curățată și protejată corespunzător.

În concluzie, piatra de marmură este una dintre cele mai prețioase și frumoase pietre naturale disponibile. Este utilizată în principal în construcții și design interior pentru aspectul său neted și variația naturală a culorilor. Cu toate acestea, este important să fie îngrijită corespunzător pentru a menține aspectul său strălucitor și frumos pe termen lung.

Magazinul nostru, Watt, vă oferă o gamă variată de pietre mici de marmură pentru diferite utilizări. Aceste pietre sunt ideale pentru decorarea grădinilor, a aleilor sau a teraselor, dar pot fi folosite și în diferite proiecte de design interior.

Oferta noastră include pietre de marmură de diferite dimensiuni și culori, astfel încât să puteți găsi exact ceea ce căutați. Oferim pietre de marmură albe, gri, bej și maro, în dimensiuni variind între 1-3 cm, 3-5 cm sau 5-8 cm.

Aceste pietre sunt durabile și rezistente la intemperii, astfel încât vor păstra aspectul de nou pentru o perioadă îndelungată de timp. Mai mult, acestea nu necesită întreținere specială și sunt ușor de curățat.

Puteți comanda pietrele de marmură direct din magazinul nostru sau online, pe site-ul nostru oficial. Livrăm în toată Moldova, iar prețurile noastre sunt competitive.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați prin telefon sau email. 

Vezi tot

© Watt.md - Totul pentru încălzire și climatizare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova. Купить кондиционер