Cod produs: 213599
  • Categoria
    Cazane pe combustibil solid
  • Brand-uri
    Kronas
  • Model
    ALMAX
  • Putere, kW
    15
  • Suprafata de incalzire, m2
    150
  • Tip incarcare
    Manuala
  • Randament, %
    85
  • Grosime metal, mm
    5
  • Volumul de apă in cazan, litre
    76
  • Dimensiuni, mm
    1450x9620x560
  • Greutate, kg
    273
Vezi toate

Cazanele pe combustibil solid KRONAS ALMAX 15 sunt proiectate pentru încălzirea spațiilor rezidențiale și comerciale de până la 150 m2. Arderea în aceste cazane este complet sub control automat. În cazanele de încălzire din această serie, există un focar destul de mare, datorită căruia utilizatorul primește o cantitate mare de căldură dintr-o singură filă.
Material cazan - oțel cazan 6 mm, învelit la exterior cu material termoizolant și carcasă de protecție metalică exterioară. Toate elementele sunt vopsite cu pulbere în culoarea corporativă galben-negru. Întregul interior al cazanului este un schimbător de căldură. Există, de asemenea, rafturi orizontale suplimentare pentru schimbător de căldură (4 buc.). Ventilatorul este situat deasupra modelelor KRONAS. Ușile mari de încărcare vă permit să încărcați combustibil în mod convenabil și să nu fiți prea limitat în dimensiune, de asemenea, împiedică căldura și fumul să intre în cameră.
Ca combustibil poate fi folosit orice combustibil solid in cazanul KRONAS - carbune tare si brun, lemn, turba, brichete de combustibil, peleti etc.
Durata de funcționare a cazanului la o sarcină depinde de tipul și calitatea combustibilului. Media este de 6 - 48 de ore.

Aceste cazane ucrainene cu ardere lungă îndeplinesc toate cerințele tehnice și au o manoperă de înaltă calitate la un preț foarte rezonabil. Acest lucru se realizează printr-un ciclu de producție închis pe echipamente de înaltă tehnologie. Toate unitățile sunt testate pentru etanșeitate sub presiune. Înainte de a cumpăra un cazan KRONAS, vă sfătuim să contactați specialiștii noștri pentru sfaturi tehnice, în special cu privire la alegerea corectă a puterii.

Avantaje
Ușurință în utilizare;
Racord universal la cosul de fum (iesire in partea de sus sau in spatele cazanului);
Pret acceptabil;
Mentinerea automata a temperaturii setate;
Fiabilitate ridicată;
Eficiență până la 82%;

Citește tot
26 880
-7680 lei
-29 %
19 200 lei
Se cumpara cu produsul
Toate produsele(9)
Robinete si altele(2)
Pompe de circulație(2)
Vase de expansiune(1)
Automatizare și securitate(2)
Cos de fum(2)
Servicii de instalare
Alte produse din categorie
Brand-uri populare
Cazane pe combustibil solid Logiterm
Cazane pe combustibil solid Stalmark
Cazane pe combustibil solid Defro
Cazane pe combustibil solid Galmet
Cazane pe combustibil solid Candle
Cazane pe combustibil solid Danko
Cazane pe combustibil solid Paskal

© Watt.md - Totul pentru încălzire și climatizare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova. Купить кондиционер