Cod produs: 2022863
 • Categoria
  Pompe submersibile
 • Brand-uri
  Ebara
 • Model
  4WN2
 • Inaltimea maxima de pompare
  92 m
 • Volum maximal
  3 m³
 • Putere, kW
  0.75 kW

Acest tip de pompă de apă nu necesită spațiul suplimentar și se scufundă direct în apă, iar sistemul său de admisie și rotor ridică apa la suprafață fără zgomot și fără efort suplimentar.  

 Seria WN include pompe submersibile de 4 inch cu foraj cu un motor monofazat umplut cu ulei.
   Deoarece în compoziția sa sunt utilizate doar materiale de înaltă calitate: oțel inoxidabil și tehnopolimer, acestea sunt caracterizate prin rezistență și rezistență la uzură, ceea ce face ca aceste pompe să fie populare în viața de zi cu zi, agricultura în sistemele de irigații, diverse industrii, stingerea incendiilor, în sistemele de alimentare cu apă și în toate cazurile, cînd funcționarea pompelor de suprafață nu este prevăzută.
   Carcasa exterioară, structura carcasei, axul, cuplajul motorului și filtrul de aspirație din oțel inoxidabil gros AISI 304 garantează o viață de serviciu lungă, fără probleme și o siguranță operațională ridicată. Roțile de lucru din plastic și difuzoarele din technopolimer armat cu fibră de sticlă garantează durabilitate maximă, durabilitate ridicată și eficiență.

Citește tot
10 640
-2565 lei
-24 %
8 075 lei
Se cumpara cu produsul
Toate produsele(23)
Panouri de comanda(18)
Vase de expansiune(5)
Alte produse din categorie
-946 lei
Pompa submersibila SKM 100
-1 100 lei
Pompa submersibila SKM 150
-1 276 lei
Pompa submersibila SKM 200
Brand-uri populare
Pompe submersibile Neptun
Pompe submersibile Speroni
Pompe submersibile Pedrollo
Pompe submersibile Pentax
Pompe submersibile Ebara
Pompe submersibile Marina

© Watt.md - Totul pentru încălzire și climatizare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova. Купить кондиционер